Nieuws

TrekkerTrek Familiedag 20 mei 2017

TrekkerTrek Familiedag 20 mei 2017

Op 20 mei is het weer zover: TrekkerTrek Familiedag 2017! over een 80 meter lange baan strijden landbouwtractoren tegen elkaar om als krachtigste uit de bus te komen. Voor het eert zullen er een aantal officiële klassen van de Agrisport comeptitie gereden worden.

Activiteiten

Naast de TrekkerTrek zijn er tal van activiteiten voor jong en oud! Zo is er een groot Kinderdorp met onder andere een schommelschip, quadbaan, luchtkussen, kinderboerderij, clowns, mobiele klimmuur en kunnen kinderen broodjes bakken en zandkastelen bouwen.

Op het vrouwenplein kunnen vrouwen shoppen bij de kraampjes, meedoen met de workshops yoga of dansen, de laatste trensd bekijken tijde  de modeshows of relacen en genieten van een hapje en een drankje op de loungesets. Ook zal er dit jaar "Meer voor mannen" zijn. Wa dat is maken we later nog bekend...

Pulling Party

Na het daverende succes van de vorige editie, sluiten we de dag af met de Pulling Party. Feest "DJ Littel" en de coverband "Hottub Heroes" zullen ervoor zorgen dat dit tentfeest onvergetelijk wordt. Dit mag je absoluut niet missen!

Profiteer van €2,50 Korting!

Kom jij ook de hele dag? Als lid  van de PJ Flakkee krijg je €2,50 korting op de combikaarten! Dit zijn kaarten waar je toegang krijgt tot het evenement overdag én de Pulling Party. Met de volgende kortingscodes kun je korting krijgen:

- Volwassenen (+18): PJTTV2017
- Junioren (16-18): PJTTJ2017

Een handje helpen?

Lijkt het jou leuk om een paar uurtjes (of langer) te helpen? Bijvoorbeeld achter de bar, bij het kinderdorp, op het vrouwenplein of de tijdens de Pulling Party? Laat het ons weten via trekkertrek@pjflakkee.nl

Meer informatie:

- www.trekkertrekflakkee.nl
- Facebook TrekkerTrek Familiedag
- Twitter TFlakkee

Terug naar nieuws